Bags.BG
Bags.BG
Екстрапак със сертификат "Der Blaue Engel"
Съхраняването и опазването на околната среда са обсъждани и наболели теми през последните години. Но как търговците на дребно могат да помогнат в борбата със замърсяването и запазването на природните ресурси? Решението са торбички произведени от рециклирани пластмаси, които в същото време не съдържат вредни вещества.

image-png-ge7n-6
С удоволствие можем да Ви съобщим, че Екстрапак ООД вече предлага рекламни торбички под най-стария и известен немски еко-лейбъл "Der Blaue Engel" (The Blue Angel). След дългата и детайлна процедура за одитиране, ние имаме правото да поставяме синия знак на следните видове торбички, които са произведени от 80%+ рециклиран RE-LDPE: Важно е да се отбележи, че стандарта на "Синият Ангел" налага рециклираните материали да са от събран битов отпадък (Post Consumer Recycled), а не от индустрията. Другото стриктно изискване е крайните изделия да не съдържат опасни вещества и да са безопасни за човешкото здраве и природата.

"Blue Angel" сертифицираните торбички нямат белотата и лъскавината на тези, които са произведени от първичен полиетилен, но носят в себе си възможността да направим работеща кръгова икономика. "Сивото е новото Зелено" добива нов смисъл, защото сивите рециклирани пластмаси запазват зелените ресурси на планетата.

За повече информация, мостри и запитвания, може да се свържете с нашия търговски екип.

◥✥◤

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт