Bags.BG
Bags.BG
Нови изделия от хартия
Machine-jpg-6lda-1
Екстрапак е първата българска фирма с автоматизирано производство на хартиени чанти за пазаруване още от 2006г. През последните месеци Екстрапак инсталира три нови машини за хартиени торбички. Какви са продуктите, които ще произвеждаме на тях?

Новост за България е линията ни за хартиени чанти с офсетов печат и горно обръщане. Машинните чанти се произвеждат в по-кратки срокове и с по-големи тиражи, себестойността им е по-ниска, а визията им максимално наподобява ръчно произведени луксозни торбички. Тези чанти са подходящи за фирмени подаръци и магазини за дрехи, парфюмерия и др. луксозни стоки. За тест на оборудването произведохме серия ексклузивни празнични чанти, подходящи за опаковане на подаръци.
J-cut-all-new-2-618-jpg-145e-1
Запитване за чанти с горно обръщане

Втората линия, която инсталирахме е за пликове с правоъгълно дъно със или без прозорец, изработени от кафява или бяла крафт хартия с висококачествен флексо печат, подходящ за опаковане на луксозни и био-сладки, бонбони, кафета, чайове или ядки. Пликовете придават красив вид на изделията и запазват аромата им.
Plikove-pravoagalno-dano-657-jpg-cgl0
Запитване за хартиени пликове с квадратно дъно
 
Третата машина е за високоскоростно производство на пликове с плоско дъно с или без прозорец от перфорирано фолио. Те може да бъдат изработени от по-тънка кафява, бяла или бяла маслоустойчива крафт хартия с висококачествен флексо печат, подходящ за опаковане на хляб, закуски или лекарства.
Plikove-plosko-dano-3-231-jpg-ex1q-1
Запитване за хартиени пликове с плоско дъно

Ние целим производството на нашите опаковки да остави минимална следа върху природата, затова препоръчваме на нашите клиенти употребата на пликове и чанти, произведени от FSC® сертифицирана хартия.

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт