Bags.BG
Bags.BG
Първа копка на ЕП#4
image-193-png-na1w-1
На 15-ти февруари 2022, направихме първа копка на строежа на новия ни, 4-ти по ред завод. Това е стратегически проект за бъдещото развитие на нашата компания. Неговата подготовка отне близо 9 месеца, по време на които направихме различни проучвания и извършихме проектирането. Целта ни е да съберем под един покрив всички процеси по производството на флексо-напечатани хартиени опаковки. С този завод ще увеличим три пъти производството си на хартиени чанти и торбички, като ще разширим диапазона на продуктите и техните размери.

В завода ще произвеждаме продукти от екологични хартии, сертифицирани по най-строгите стандарти за устойчиво добиване на дървесина. Печатът на опаковките ще бъде със щадящи природата мастила на водна основа. Очакваме да увеличим много разнообразието на продукцията си - от чанти за доставка на храна, през фунии за пуканки и пликове за електронна търговия, до опаковки за най-луксозните модни брандове. Голяма част от технологичното оборудване е вече поръчано.

Заводът се намира на около 5 км западно от Велико Търново в землището на с. Леденик. В него ще работят около 80 души с различни квалификация. Ще има реално застроена площ над 7908 кв. м. , а на покрива му ще има фотоволтаична централа, която ще генерира част от необходимата електроенергия. Главен изпълнител на груб строеж е фирма Лъки строй 2011 ЕООД - Габрово.

image-200-png-x7mk
image-201-png-d7du

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт