Bags.BG
Bags.BG
Успешно участие в изложението Techtextil 2015
messeFrankfurt-jpg-nr98
Преди година Екстрапак започна производството на нетъкан текстил по технологията "спънбоунд". Този материал има голяма здравина, може да се произвежда от рециклирани суровини, а енергията необходима за производството му е относително малка. В търсене на по-голям експортен пазар фирмата участва тази година в изложението за технически текстил "Течтекстил" във Франкфурт - Германия.

Щандът на Екстрапак направи впечатление на много посетители на изложението с голямото цветово разнообразие и отзивчивите служители, които обясняваха подробно за качествата на произвежданите материали.

20150504-105614-jpg-48d8-1

Екстрапак използва PP Spunbound за производството на здрави рекламни чанти, които помагат за намаляване употребата на торбички за еднократна употреба. Освен за собствени нужди, фирмата продава нетъкан текстил на редица големи български и чужди фирми.

На юбилейния 20-десети рожден ден Екстрапак обяви плановете си да построи трети завод, който ще е специализиран в производството на технологични материали, в това число нетъкан текстил.