Bags.BG
Bags.BG
Екстрапак ООД представя рекламни чанти, фолия и кутийки на Интерпак 2023
image-781-png-fhvs
Екстрапак ООД участва на Interpack 2023, водещия световен форум за опаковки и опаковъчни технологии, който се провежда в Дюселдорф, Германия. След двегодишно прекъсване поради ограниченията за пътуване това дългоочаквано събитие се завръща с акцент върху кръговата икономика, управлението на ресурсите, цифровите технологии и безопасността на продуктите.

От 4 до 10 май оживеният панаирен град Дюселдорф ще бъде домакин на над 2 700 щанда на изложители от 5 континента и 60 държави. Очаква се това глобално изложение да бъде посетено от над 170 000 посетители, което го превръща в отлична възможност за водещите компании в тази област да представят своите продукти и услуги.
 
Екстрапак традиционно участва на този форум. Щандът ни се намира в зала 7, етаж 1, номер 7, C15, където ще представим широка гама от нашите решения за опаковане. Продуктовата ни гама включва рекламни торбички, изработени от хартия, текстил и полимери, опаковъчни фолиа, хартиени шпули и най-новото ни попълнение - картонени кутии.
 
С повече от 40 срещи с клиенти, планирани по време на изложението, Екстрапак има за цел да укрепи съществуващите взаимоотношения и да създаде нови връзки. Очакваме, че събитието ще ни предостави ценни възможности за увеличаване на клиентската база и разширяване на обхвата ни в опаковъчната индустрия.
 
Каним ви да се присъедините към Екстрапак ООД на Interpack 2023, за да разгледате нашите иновативни решения за опаковки и да обсъдите как можем да помогнем на вашия бизнес да процъфтява на днешния конкурентен пазар. Не пропускайте тази възможност да се свържете с лидери в бранша, да откриете най-новите технологии за опаковане и да получите ценна информация за бъдещето на опаковъчния сектор. С нетърпение очакваме да ви видим на нашия щанд в зала 7, етаж 1, номер C15!

image-782-png-bkh4-1
image-780-png-84f4

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт