Bags.BG
Bags.BG

Сертификати на Екстрапак


ISO 9001:2015

scan0835-3-jpg-25x5
Този сертификат удостоверява, че в Екстрапак ООД има изградена система за управление на качеството, която покрива дейностите по проектиране, производство и продажба на фолиа от полиетилен и нетъкан полипропилен, опаковки от полимерни материали и хартия (непечатани, печатани и ламинирани) стандартни и рекламни чанти за многократна употреба, лични предпазни средства за еднократна употреба (маски, шапки тип боне, ръкавици, калцуни за обувки, престилки).

ISO 14001:2015

scan0837-3-jpg-abnb
Този сертификат удостоверява, че в Екстрапак ООД функционира Система за управление на околната среда, която покрива дейностите проектиране, производство и продажба на фолиа от полиетилен и нетъкан полипропилен, опаковки от полимерни материали и хартия (непечатани, печатани и ламинирани) стандартни и рекламни чанти за многократна употреба, лични предпазни средства за еднократна употреба (маски, шапки тип боне, ръкавици, калцуни за обувки, престилки).

FSSC 22000

Preview-X-2-c41071d9-1700-jpg-o0wf
Този сертификат удостоверява, че в Екстрапак ООД има изградена и функционираща система за управление на безопасността на храните, която покрива дейностите по проектиране, производство и продажба на фолиа (ненапечатани, печатани и ламинирани), опаковки от полимерни материали и хартия, за контакт с храни.

FSC®-COC

scan0467-3-jpg-stla
Този надежден международен стандарт гарантира, че продуктите, носещи етикета FSC® са произведени от дървесина, добита по устойчив и щадящ природата начин. Клиентите, които избират FSC® сертифицирани хартиени опаковки, спомагат за опазването на горите, растителните и животинските видове. Важно е да се знае, че FSC® е строг стандарт и всеки по веригата - от горските стопанства, през преработвателите на дървесината, до доставчиците на крайни продукти - трябва да работят съгласно неговите изисквания.

Blue Angel

434e00ab-fb9d-47ab-a209-9174676be098-2-jpg-blcd
Екстрапак предлага рекламни торбички, произведени от 80%+ рециклиран RE-LDPE, носещи най-стария и известен немски еко-лейбъл "Der Blaue Engel" (The Blue Angel). Стандарта на "Blue Angel" изисква рециклираните материали да са от събран битов отпадък (Post Consumer Recycled), а не от индустрията. Друго изискване е крайните изделия да не съдържат опасни вещества и да са безопасни за човешкото здраве и природата.

Oeko-TEX® Standard 100, product Class I

16-HBG-89637-01-09-2023-jpg-f80t
Този сертификат гарантира, че крайният продукт не съдържа вещества, вредни за човешкото здраве, като алергени, формалдехид, пестициди, хлорфеноли, неодобрени азо багрила или тежки метали.
Продуктов клас 1: Артикули за бебета и малки деца до 3 години