Bags.BG
Bags.BG
Дигитален печат върху хартиени торбички
Радваме се да ви съобщим новината, че вече Екстрапак предлага възможност да поръчате малки количества хартиени чанти, пликове и торбички с пълноцветен печат. Пуснахме в експлоатация нова машина за директен цифров печат върху хартиени изделия. С тази технология можем да отпечатваме CMYK растерни изображения върху готови хартиени изделия. Качеството е подобно на мастиленоструен принтер, мастилата са устойчиви на вода. Има ограничения за печатаемата повърхност, за които ще ви информираме при избор на конкретно изделие.
 
Първоначално ще предлагаме печат върху хартиени чанти и пликове, стоящи хартиени пликове с цип, пликове с предпазен слой от Аеропол. По-късно ще предложим пликове от Паптик, кашончета и други изделия.
 
Дигиталният печат е изгоден при сравнително малък брой копия - от няколкостотин до няколко хиляди. При по-големи тиражи ви препоръчваме нашите изделия с офсетов печат или флексопечат. Освен възможността за малки тиражи, друго предимство на дигиталният печат е бързият срок на доставка, обикновено под една седмица.

banner-digital-pront-7-jpg-vl3k-4

Може да направите запитване от тук: https://bags.bg/A/p/972

Изделията, които към момента предлагаме с дигитален печат, може да видите тук: https://bags.bg/extrapack_Fastprint

◥✥◤