Bags.BG
Bags.BG

Ленти, фолиа и листи

Ленти, фолиа и листи
Екстрапак произвежда разнообразни опаковъчни и рекламни консумативи навити на ролка върху хартиена шпула или нарязани на парчета.
Code: PTF01 MOQ: 5 000 Inquiry
Сигналните ленти се използват за обозначаване на определени места, промотиране на продукти и др. Те се изработват от полиетилен с печат от едната страна.
Code: PTF02 MOQ: 100 Inquiry
Ръкавното (във формата на сплескана тръба/маркуч) полиетиленово фолио се използва за производство и за пакетирането на различни продукти чрез полуавтоматични и автоматични машини.
Code: PTF03 MOQ: 100 Inquiry
Полимерните фолиа се използват в различни области на индустрията, в т.ч. за пакетиране на прахообразни и други продукти. Могат да имат висококачествен печат.
Code: PTF04 MOQ: 100 Inquiry
Фолиата, получени чрез ламиниране (слепване) на два полимерни филма имат редица предимства, което ги прави предпочитан материал за опаковане на хранителни и други продукти.
Code: PTF05 MOQ: 100 Inquiry
Листите от полимерни материали се използват за разделяне, опаковане и производство на различни продукти. Могат да имат висококачествен флексопечат.
Code: TFS06 MOQ: 1 000 Inquiry
Code: NWP07 MOQ: 1 000 Inquiry
Нетъканият полипропилен е плат, който се произвежда по технологията спънбоунд и има много добри механични свойства и ниска цена. През 2014 г. Екстрапак стартира първата в България инсталация за производството на този материал.