Bags.BG
Bags.BG

Машинни текстилни чанти

Машинни текстилни чанти
Екстрапак е пионер в производството на машинно направени текстилни чанти за многократна употреба в Европа. Те се изработват от тъкан и нетъкан полипропилен и са логично продължение на тенденцията за използване на рециклируеми продукти за многократна употреба в бита.

Машинно направените чанти са с много добра цена и кратък срок за производство, но имат относително по-големи минимални количества за производство. Ако желаете по-богат избор на модели или търсите възможност за изработка на по-малко количество, вижте групата Текстилни чанти с ушиване.
Code: BNP01 MOQ: 1 000 Inquiry
Тези машинно направени торбички са удобни, здрави и практични.
Code: BNP02 MOQ: 1 000 Inquiry
Тези торбички имат изрязани в горния подгъв дръжки. Те са здрави и са удобен носител на рекламно послание.
Code: BNP06 MOQ: 2 000 Inquiry
Здрави и удобни, машинно направените чанти от нетъкан полипропилен са една от най-изгодните рекламни инвестиции.
Code: LPP07 MOQ: 5 000 Inquiry
Иновативен вид чанти за многократна употреба, изработени изцяло машинно. Много здрави (издържат до 80 кг. статичен товар) и ниска цена при тиражи над 5000.
Code: BNP11 MOQ: 500 Inquiry
Тези модерно изглеждащи чанти от нетъкан полипропилен има правоъгълно дъно, което плавно преминава в плосък, двумерен отвор в горната част. Подходящи са за бутици, подаръци и раздаване на рекламни материали по време на събития.
Code: BNP13 MOQ: 1 000 Inquiry
Тези торбички за многократна употреба са здрави и имат голяма вместимост, като в същото време са евтини и се сгъват много лесно.