Bags.BG
Bags.BG

Луксозни хартиени чанти

Луксозни хартиени чанти
Ръчно направените хартиени чанти са класически комплимент при продажбата на луксозни и маркови стоки. Те създават приятно усещане в купувачите, че продуктът, на който стават притежатели е произведен с много внимание и обич.

Екстрапак произвежда луксозни чанти предимно от хартии с грамажи между 120 и 250 гр./м². На тях могат да се поставят дръжки изработени от памучен, полипропиленов или полиестерен шнур, както и от памучни и сатенени ленти.
Code: LPB01 MOQ: 1 000 Inquiry
Луксозни хартиени чанти, подходящи за широка гама от продукти. Изработват се от бяла и кафява рипсова, натурална, едностранно и двустранно промазана хартия с различни грамажи.
Code: LPB02 MOQ: 1 000 Inquiry
Елегантни и нетрадиционни, хартиените чанти с изрязани дръжки са подходящи за подаръци и бутикови продукти.
Code: LPB03 MOQ: 1 000 Inquiry
Луксозните хартиени пликове с капак са изискана опаковка за подаръци и скъпи продукти. На капака може да се постави залепваща лента или отвори за завързване с панделка.
Code: LPB04 MOQ: 1 000 Inquiry
С формата си и капака си в горната част, тези чанти съчетават удобствата на кутия с лесно отваряне/затваряне и текстилни дръжки от шнур или лента.
Code: LPB05 MOQ: 1 000 Inquiry
Добавянето на дръжки от сатенени ленти към класическите хартиени чанти е още един жест на внимание към клиенти и делови партньори.
Code: LPB06 MOQ: 1 000 Inquiry
Екстравагантен комплимент към луксозни подаръци, тези чанти се отличават с уникален външен вид.
Code: LPB07 MOQ: 1 000 Inquiry
Чантите с дръжки със защипване са елегантни и стилни. Теса перфектен аксесоар към вашия бранд.
Code: LPB08 MOQ: 1 000 Inquiry
Дръжките на тежи чанти са текстилни ленти, които се залепват елегантно в горния подгъв.