Bags.BG
Bags.BG

Рекламни полимерни торбички

Рекламни полимерни торбички
Екстрапак произвежда здрави, красиви и удобни торбички от полиетилен и други полимери. Те са ефективен рекламен носител, употребяват се многократно, а цената им е ниска за рекламната площ, която предоставят.

Торбичките се изработват от рециклируем или рециклиран полиетилен, от оксо-разградими полимери, от Екоматер или от композитни материали като Флексосийл или Би-калър.

Върху тях има възможност за поставяне на 10-цветен фотореалистичен флексопечат, с цветове от скалите Panthone® или CMYK.

От първи октомври, 2012 г. в България влезе в сила наредба, която облага със забранително висока такса торбичките от полимерни материали, които имат размери под 39х49 см в разгърнат вид или са с дебелина под 25 микрона. Изключение от тази такса се прави за торбички произведени от материал, сертифициран по стандарта EN 13432. Не се дължи такса и при директен експорт от производителя.
Code: PB01 MOQ: 10 000 Inquiry
Широко разпространен тип торбички за пазаруване, с много добра товароносимост, спрямо цената си. Използват се най-често за хранителни и други бързооборотни стоки.
Code: PB02 MOQ: 10 000 Inquiry
Дръжките на тези торбички са изрязани във фолиото, и са без подсилване. По-тънките торбички с изрязана дръжка са подходящи за леки продукти, като лекарства, козметика и др.
Code: PB03 MOQ: 10 000 Inquiry
Торбичките с изрязани дръжки и странични фалти са елегантна опаковка за по-обемни подаръци.
Code: PB04 MOQ: 10 000 Inquiry
Подобно на календар, на който се откъсват листите, тези торбички имат обща "глава" и перфорация под нея. Те са удобни за поставяне в точка на продажба.
Code: PB05 MOQ: 5 000 Inquiry
Дръжките на тези торбички са изрязани в горния подгъв, залепен на около 7 см от горната им част. Това ги прави по-здрави от обикновените торбички с изрязана дръжка.
Code: PB06 MOQ: 5 000 Inquiry
Тези торбички са с допълнително, подсилващо парче, залепено в областта на дръжките. Подходящи са за дрехи, обувки, подаръци, документи и др.
Code: PB07 MOQ: 5 000 Inquiry
Подсилването е залепено термично от вътрешната страна на дръжката и я прави значително по-здрава. Страничните фалти придават елегантен вид и в същото време гарантират достатъчен обем.
Code: PB08 MOQ: 5 000 Inquiry
Торбичките с външни дръжки са удобни и здрави. Употребяват се многократно, което увеличава рекламния им ефект и ги прави предпочитан избор за търговците на дребно.
Code: PB09 MOQ: 5 000 Inquiry
Благодарение на страничните фалти, дъното на тези торбички може да се оформи като правоъгълно, наподобяващо луксозните чанти.
Code: PB10 MOQ: 5 000
Дръжките на тези торбички са въженца, които се изтеглят през процепи от двете страни. Този вид торбички е удобна транспортна опакова със запомнящо се рекламно послание.