Bags.BG
Bags.BG

Ленти, фолиа и листи

Ленти, фолиа и листи
Екстрапак произвежда разнообразни опаковъчни и рекламни консумативи навити на ролка върху хартиена шпула или нарязани на парчета.

Сигнални ленти от полиетилен

код: PTF01 МКП: 5 000 Запитване
Сигналните ленти се използват за обозначаване на определени места, промотиране на продукти и др. Те се изработват от полиетилен с печат от едната страна.

Полиетиленови ръкави

код: PTF02 МКП: 100 Запитване
Ръкавното (във формата на сплескана тръба/маркуч) полиетиленово фолио се използва за производство и за пакетирането на различни продукти чрез полуавтоматични и автоматични машини.

Полимерни фолиа

код: PTF03 МКП: 100 Запитване
Полимерните фолиа се използват в различни области на индустрията, в т.ч. за пакетиране на прахообразни и други продукти. Могат да имат висококачествен печат.

Ламинирани фолиа

код: PTF04 МКП: 100 Запитване
Фолиата, получени чрез ламиниране (слепване) на два полимерни филма имат редица предимства, което ги прави предпочитан материал за опаковане на хранителни и други продукти.

Листи от полимерни материали

код: PTF05 МКП: 10 000 Запитване
Листите от полимерни материали се използват за разделяне, опаковане и производство на различни продукти. Могат да имат висококачествен флексопечат.

Листи от хартия

код: TFS06 МКП: 10 000 Запитване

Нетъкан полипропилен спънбонд на рула

код: NWP07 МКП: 1 000 Запитване
Нетъканият полипропилен е плат, който се произвежда по технологията спънбонд и има много добри механични свойства и ниска цена. През 2014 г. Екстрапак стартира първата в България инсталация за производството на този материал.

Мелтблоун полипропилен

код: MBPP МКП: 100 Запитване
Мелтблоун (meltblown) полипропилен се използва за производство на филтри, хигиенни продукти и маски.

Ако търсите готови продукти на склад, моля вижте тук: shop.bags.bg