Bags.BG
Bags.BG

Полиетиленови торбички

Полиетиленови торбички
Екстрапак произвежда здрави, красиви и удобни торбички от полиетилен и други полимери. Те са ефективен рекламен носител, употребяват се многократно, а цената им е ниска за рекламната площ, която предоставят.

Торбичките се изработват от рециклируем или рециклиран полиетилен, от оксо-разградими полимери, от Екоматер или от композитни материали като Флексосийл или Би-калър.

Върху тях има възможност за поставяне на 10-цветен фотореалистичен флексопечат, с цветове от скалите Panthone® или CMYK.

От първи октомври, 2012 г. в България влезе в сила наредба, която облага със забранително висока такса торбичките от полимерни материали, които имат размери под 39х49 см в разгърнат вид или са с дебелина под 25 микрона. Изключение от тази такса се прави за торбички произведени от материал, сертифициран по стандарта EN 13432. Не се дължи такса и при директен експорт от производителя.

Торбички тип "Потник"

код: PB01 МКП: 3 000 Запитване
Широко разпространен тип торбички за пазаруване, с много добра товароносимост, спрямо цената си. Използват се най-често за хранителни и други бързооборотни стоки.

Торбички с изрязани дръжки

код: PB02 МКП: 10 000 Запитване
Дръжките на тези торбички са изрязани във фолиото, и са без подсилване. По-тънките торбички с изрязана дръжка са подходящи за леки продукти, като лекарства, козметика и др.

Торбички с изрязани дръжки и странични фалти

код: PB03 МКП: 10 000 Запитване
Торбичките с изрязани дръжки и странични фалти са елегантна опаковка за по-обемни подаръци.

Торбички с изрязани дръжки на блок

код: PB04 МКП: 10 000 Запитване
Подобно на календар, на който се откъсват листите, тези торбички имат обща "глава" и перфорация под нея. Те са удобни за поставяне в точка на продажба.

Торбички с изрязани в подгъва дръжки

код: PB05 МКП: 5 000 Запитване
Дръжките на тези торбички са изрязани в горния подгъв, залепен на около 7 см от горната им част. Това ги прави по-здрави от обикновените торбички с изрязана дръжка.

Торбички с подсилени дръжки

код: PB06 МКП: 5 000 Запитване
Тези торбички са с допълнително, подсилващо парче, залепено в областта на дръжките. Подходящи са за дрехи, обувки, подаръци, документи и др.

Торбички с подсилени дръжки и странични фалти

код: PB07 МКП: 5 000 Запитване
Подсилването е залепено термично от вътрешната страна на дръжката и я прави значително по-здрава. Страничните фалти придават елегантен вид и в същото време гарантират достатъчен обем.

Торбички с външни дръжки

код: PB08 МКП: 5 000 Запитване
Торбичките с външни дръжки са удобни и здрави. Употребяват се многократно, което увеличава рекламния им ефект и ги прави предпочитан избор за търговците на дребно.

Торбички с външни дръжки и странични фалти

код: PB09 МКП: 5 000 Запитване
Благодарение на страничните фалти, дъното на тези торбички може да се оформи като правоъгълно, наподобяващо луксозните чанти.

Торбички с две въженца в горния подгъв

код: PB10 МКП: 5 000 Запитване
Дръжките на тези торбички са въженца, които се изтеглят през процепи от двете страни. Този вид торбички е удобна транспортна опакова със запомнящо се рекламно послание.

Ако търсите готови продукти на склад, моля вижте тук: shop.bags.bg